Projecten van Ferdinand
17 november 2018 – Sjoerd Rossen
STATIE op het station in Apeldoorn. De inrichting verzorgd in samenwerking met DAPH Studio.
17 november 2018 – Sjoerd Rossen
Brood2day Eindhoven. Brood2day heeft een goede naam als cateraar, van luxe broodjes, verse soepen, huisgemaakte smoothies, verrassende salades.
1 november 2017 – Sjoerd Rossen
Bistrobar Berlin. Meer durf, meer smaak, maar minder opsmuk. Berlin is dagelijks geopend voor het diner, een snelle hap of een stoere borrel.
12 augustus 2018 – Sjoerd Rossen
Bungalow, in deze vrijstaande woning hebben wij alle maatwerk elementen geleverd. Badkamermeubel, inloopkast, deuren en schappen allemaal uitgevoerd in blank eiken.
2 augustus 2018 – Sjoerd Rossen
Moderne woonkeuken op maat voor deze lange ruimte en garderobekast op maat.
10 augustus 2018 – Sjoerd Rossen
Den Tol Beuningen, aan de Van Heemstraweg in Beuningen vindt u de derde vestiging van Den Tol. Het restaurant is gevestigd in een modern pand met een eigentijdse uitstraling.
2 augustus 2018 – Sjoerd Rossen
Musthaves Nijmegen, trendjuwelier. In de Moenenstraat in Nijmegen vindt je deze winkel met 125m2 sieraden, horloges en accessoires.
4 augustus 2018 – Sjoerd Rossen
In opdracht van Match – Vuur en interieur hebben wij achter de televisie een vak geplaatst om de apparatuur weggewerkt achter de tv kunnen plaatsen.
29 juli 2018 – Sjoerd Rossen
De houten fronten, het dikke grijze aanrechtblad en de grove geborstelde grepen geven deze keuken een stoere en robuuste uitstraling.
29 juli 2018 – Sjoerd Rossen
Vrijstaande woning het buitengebied. In deze woning hebben wij alle vaste kasten mogen plaatsen. De gehele benedenverdieping is voorzien van maatwerk.
2 november 2017 – Sjoerd Rossen
De directie verdieping is ingericht met opbergkasten, bureaus, een pantry en een receptiebalie. In de spreekkamer staat een vergadertafel met een vriendelijke vorm.
26 november 2017 – Sjoerd Rossen
In het woonhuis hebben wij een keuken, badkamermeubel, inloopkast en eettafel mogen realiseren.
26 november 2017 – Sjoerd Rossen
In het woonhuis hebben we de keuken met het eiland voorzien van een terrazzo handgemaakt werkblad. De keuken is gespoten in hoogglans wit en daarna met de hand getrokken kwaststrepen bewerkt.
12 december 2017 – Sjoerd Rossen
In dit geweldige woonhuis hebben we mooie ideëen uitgewerkt tot een compleet plaatje met diversen toepassingen.
12 december 2017 – Sjoerd Rossen
Bleeckerstreet te Nijmegen is een restaurant waar je samen heerlijk kunt genieten van lekker eten. Ook een heuse Gin-tonic bar is aanwezig in het sfeervolle restaurant.
2 november 2017 – Sjoerd Rossen
Presentatie wand voor diversen toebehoren van de badkamer. De kasten zijn uitgevoerd in helder wit plaatmateriaal zodat de product kleuren goed tot hun recht komen.
26 november 2017 – Sjoerd Rossen
Voor de weegbree hebben we de receptie mogen realiseren. De ronde vorm van de balie geeft een vriendelijke en ruimtelijke uitstraling.
2 november 2017 – Sjoerd Rossen
Bufkes Wijchen bourgondische broodjes is een hippe lunchroom. In een sfeervolle stijl uitgevoerd zodat de beleving naar boven komt als men hier gaat eten.