Vacatures

Monteur - Interieurbouwer

Interieurbouwer-Monteur 32 – 40 uur

Je brengt interieurs tot leven met maatwerk en vergroot het leef- en werkplezier. Dat maakt je trots op je vak en wat je maakt.

Timmer mee aan de groei en het succes van Ferdinand Rossen Interieurbouw. Er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je vaardigheden en vakkennis bij te schaven. 

Je werkt aan afwisselende en vaak uitdagende projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in het midden en hoge segment. Het gaat altijd om maatwerk waarbij de lat hoog ligt. Geen dag is hetzelfde, of het nu gaat om een leef-keuken, woonkamer of de inrichting van een kantoor of winkel.

Je wordt vakinhoudelijke uitgedaagd, levert graag topkwaliteit en werkt met verschillende materialen en machines.  Je geniet veel vrijheid en krijgt het vertrouwen om zaken in het werk en naar eigen inzicht op te lossen, als de situatie daarom vraagt. Je vindt het leuk om het hele project van begin tot eind uit te voeren. Van de voorbereiding in de werkplaats, tot de montage en oplevering bij de klant.

Je werkt meestal in teamverband en gaat met een goed uitgerust bus met een of meer collega’s op pad. Daarbij werk je vooral in een straal van zo’n 30 kilometer rondom Wijchen. Daarbij liggen de werktijden tussen 07.30 en 16.30 uur.

Kort samengevat bestaat je werk uit het:

 • Aan de hand van tekeningen en instructies projecten voorbereiden en in de werkplaats voor monteren en opbouwen.
 • Bedienen van onder andere zaag-, frees-, en boormachines.
 • Op locatie opbouwen en monteren van meubels en interieurs.
 • Omgang met klanten en (onder)aannemers.

Over welke tools beschik jij:

Je bent een vakman in hart en nieren. Voor jou is netjes, veilig en slim werken vanzelfsprekend. Je denkt niet na, je denkt vooruit! Omgaan met klanten vind je leuk en ze zien je graag terugkomen.

 • Een afgeronde opleiding richting meubelmakerij of interieurbouw.
 • 5-10 jaar ervaring als meubelmaker/interieurbouwer en bent bekend met het maken van maatwerk kasten, keukens, balies, bureaus van hoge kwaliteit en moeilijkheidsgraad.
 • Je kan tekening lezen en beheerst de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift.
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheid gevoel, een flexibele werkverhouding.

 

 

Over Ferdinand Rossen Interieurbouw

Sjoerd is de 2e generatie Rossen” en heeft het ruim 10 jaar geleden van zijn vader overgenomen. Vanuit een goed uitgeruste werkplaats wordt dagelijks met een jong en enthousiast team van zo’n 12 collega’s hard gewerkt aan het realiseren van de woon- en werk wensen van de opdrachtgevers. Er wordt samengewerkt met gerenommeerde (binnenhuis) architecten en een klantenkring die al jaren naar grote tevredenheid de weg naar Ferdinand Rossen Interieurbouw weet te vinden.

De teamspirit is goed en de betrokkenheid bij iedereen is groot. We hebben wat voor elkaar over en klaren de klus samen.  Er is persoonlijke aandacht voor alle collega’s. De balans tussen werk- en privé is goed. Uiteraard is er de vrijdagmiddagborrel. Eens per maand is er teamoverleg, gericht op het verbeteren van het werk, de sfeer en ideeën. Er worden regelmatig leuke dingen georganiseerd. Er is ruimte voor ontwikkeling en het op de hoogte blijven van nieuwe technieken, materialen en methodes.

Wat krijg als Interieurbouwer-Monteur
Een afwisselende baan gericht op de lange termijn waarin jij je vakkennis kwijt kan en werkt aan de mooiste projecten en interieurs. De werkplaats is goed uitgerust met moderne machines. Je wordt onderdeel van een gezellige en betrokken club met een informele sfeer en korte lijnen. We hebben oog voor jou persoonlijke situatie en hechten waarde aan een goede werk-privé balans.

 • Salaris tussen de € 2.600,- en € 3.400,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • We werken conform de CAO Meubelindustrie, daarbij is het mogelijk om ADV om te zetten in loon. Verder geniet je een pensioenregeling en onkostenvergoedingen.
 • Mobiele telefoon voor de buitendienst.
 • Wij hebben een prettige bedrijfssfeer en fijne collega’s.
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature, solliciteer dan snel. Als je een CV of motivatie hebt, ontvangen we die graag.

Heb je geen CV, ook geen punt, laat je contactgegevens achter of stuur een Whatsapp bericht. Dan pakken we het vanaf daar op.

Wil je meer weten, neem gerust contact op met Marcel van den Bogaart: marcel@ferdinand.nl of bel of app naar 06-10 19 39 34.

Klik hier om te solliciteren

Onze projecten